Wenkbrauwen

Henna brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN BROW HENNA?

Jazeker, Supercilium Brow Henna, het merk waar Mrs.Highbrow meer werkt, is er in Blond, Light Brown, Golden Brown, Medium Brown en Dark Brown. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met de specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

WANNEER ZIJN HENNA BROWS AF TE RADEN??

  • Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
  • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
  • Als je zwanger bent

PATCH TEST

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. Je hier speciaal even voor langskomen. Om boek behandeling threading of waxing en/of regular tinting. Tijdens de behandeling brengen we dan een beetje hennapasta op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

HOE VERZORG IK MIJN HENNAWENKBRAUWEN?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Shaping

Wist je dat mooie wenkbrauwen jouw gezicht veel meer laten spreken? Een wenkbrauw kan optisch je ogen liften en jou een mooie gezichtsuitdrukking geven.

Onze eyebrow experts weten precies welke vorm en kleur bij jou het beste past. Tijdens deze Eyebrow Shaping behandeling worden jouw wenkbrauwen geverfd, gewaxed, geknipt en geëpileerd tot het perfecte resultaat is behaald.

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!