Nagels

Nieuwe set Acryl nagels

Zijn uw acryl nagels helemaal versleten of wilt u graag acryl nagels proberen, dit is bij ons al mogelijk vanaf €30,-

Opvullen

Na ongeveer twee tot drie weken, zult u beginnen te merken dat de natuurlijke hergroei van uw nagel zicthbaar wordt na het krijgen van acryl.

Het is niet de mooiste aanblik, maar het regelmatig bezoeken van de nagelsalon is niet de meest vriendelijke optie het budget.

Vullingen kunnen uw reddende genade zijn als het gaat om het houden van uw nagels, zoals het verbergen van de blootgestelde natuurlijke nagel en in wezen “bij te vullen” van de manicure. U kunt bij ons een afspraak maken om uw nagels te laten hervullen. Vanaf 25,-

Gellak op eigen nagel

Snel en gemakkelijk mooie nagels hebben voor korte duur? Daar kunnen wij ook voor zorgen. Voor € 15,- verzorgen wij uw nagels, zodat uw handen er prachtig en verzorgd uit zien.

Voeten gellak

Om er in de zomer ook top uit te zien kunt u bij ons uw teennagels van gellak voorzien. Zo kunt u met een gerust hard open schoenen dragen.

Voeten Acryl

Wilt u voor langere tijd prachtige teennagels hebben? Dan kunnen wij uw teennagels ook van een acryl nagelset voorzien. Maak snel een afspraak en laat uw tenen er weer top uit zien!

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!