Plasma Fibro blast

Purebeau fibro blast is de nieuwste generatie innoverende en revolutionaire medische apparatuur die de wereld van de medische esthetiek snel doet veranderen. Plexr is de naam van het medisch plasma apparaat en is het meest innovatieve apparaat voor verstrakking, verjonging, en verwijdering van overtollig huid. 

Plexr werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen uit de lucht. Tijdens de behandeling wordt de huid aangeraakt met deze gasmoleculen, waardoor de huidvezels samentrekken. Een behandeling met de Plexr bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De Plexr stelt de behandelaar  in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones hun vorm weer terug te geven.


Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid behandeld met het zogenaamde Plasma Exeresis. Zonder dat er direct contact met de huid plaatsvindt, ontstaat er een kleine boog van geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Op deze manier wordt de bovenste laag van de huid nauwkeurig gesublimeerd (verdampt).

nieuwsgierig naar de werkwijze ?

Facelift zonder operatie

Het PUREBEAU FIBROBLAST of Plasma Pen apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

neuslippen plooi

Neus lippen plooien zijn de lijnen aan beide zijden van de mond, die zich uitstrekken van de omtrek van de neus en die naar de buitenste hoeken van de mond gaan. Deze lijnen worden veel opvallender als je lacht of lacht. Deze lijnen worden dieper met het begin van het verouderingsproces. Veel mensen krijgen meer rimpels in de buurt van deze labiale neusplooien, die dieper worden als ze glimlachen. Deze lijnen worden ook wel lachrimpels genoemd, of sommigen noemen ze lachrimpels, omdat je ze meer kunt opvallen als je lacht.

Het grootste deel van deze rimpels begint aan de onderkant van de neus en leidt naar de mondhoeken. Als u deze plooien op uw gezicht heeft, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want het is heel gewoon om ze te hebben.

Wanner u deze wil verminderen en geen botox of fillers wil injecteren dan is deze plasma behandeling de ideale oplossing 

kraaienpoten

Plasma (ook bekend als PLEXR) is ontworpen om de teint en textuur van de huid te verbeteren en kan het verschijnen van ‘kraaienpootjes’ drastisch verminderen. Kraaienpootjes zijn die kleine rimpels rond uw ogen die zich kunnen verdiepen en verbreden naarmate we ouder worden. Sommige mensen houden van hun rimpels en dragen ze met trots als teken van veroudering, maar veel mensen willen de klok terugdraaien en genieten van een gladdere, jonger uitziende huid om hun mooie ogen te omlijsten.

ooglid correctie

Foto voor Plasma Ion pen

Fibroblast
Ooglift zonder operatie

De Fibroblast applicator geeft een Plasmatische flits, waardoor de overtollig huid zichtbaar verminderd.

Hoe werkt het?

Het PUREBEAU FIBROBLAST apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving.

Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

Na de behandeling

Na 1 of 2 dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Tussen de 5 en 7 dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen ze. Lichte roodheid is na uiterlijk 3 weken verdwenen.

Het resultaat

De huid is aanzienlijk strakker, de fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing, de elasticiteit van de huid is verbeterd. Naast de behandeling van een strakkere huid ook bruikbaar voor het verwijderen/verminderen van pigmentvlekken.

alle fijne & diepe rimpels

ZEG BOTOX EN FILLERS MAAR SNEL VAARWEL! PUREBEAU FIBROBLAST RIMPELBEHANDELING IS DE NIEUWE HOLISTISCHE METHODE OM AL UW RIMPELS ZICHTBAAR TE VERMINDEREN EN TOCH UW EIGEN GEZICHT TE BEHOUDEN.

FAQ

Meest gestelde vragen Plasma fibro blast

De plasmabehandeling brengt een aantal zeer kleine trauma’s aan de huid met zich mee, waarbij gebruik wordt gemaakt van een kleine elektrische vonk. Deze trauma’s verwarmen het watergehalte in de huid, waardoor de collageenvezels in de huid worden aangespannen en rimpels en verslapping van de huid worden verminderd.

We kunnen geen klanten behandelen die….

zwanger of borstvoeding gevend
Een pacemaker hebben
Heb ongecontroleerde diabetes
Er zijn andere ziekten en medicijnen die de behandeling kunnen beperken, maar dit wordt in overleg besproken en kan gewoon betekenen dat u een doktersverklaring moet overleggen om in aanmerking te komen.

De gemiddelde behandelingstijd is ongeveer 60 minuten, dit is inclusief 25 minuten consultatie en een verdoofd gevoel, maar dit kan iets korter of langer zijn, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

U wordt voor de behandeling verdoofd met een plaatselijke verdoving, maar dit maakt de behandeling niet geheel pijnloos. De meeste cliënten zullen een licht maar draaglijk ongemak ervaren. De oogzone kan oncomfortabeler maar ook draaglijker zijn. Onmiddellijk na de behandeling ervaren cliënten meestal dat de huid strak, warm en licht teder kan aanvoelen.

De dag na de behandeling kunnen cliënten verwachten dat ze gezwollen zijn (met name bij de behandeling van het ooggebied) en lichte pijn en pijn ervaren, dit heeft de neiging om in 1-2 dagen af te nemen. Een koud (maar niet ijskoud) kompres kan worden gebruikt, en het in beweging houden van het lichaam om de bloedtoevoer te verbeteren kan hierbij helpen.

Cliënten hebben overal in het behandelde gebied een aantal kleine korstjes (eschars), hier hebben we de elektrische vonk gebruikt. Deze hebben de neiging om weg te komen op ongeveer dag 5, maar elke cliënt zal in verschillende tempo’s genezen en het is uiterst belangrijk om deze weg te laten komen wanneer ze er klaar voor zijn en ze niet te plukken of te proberen te verwijderen, omdat dit kan leiden tot littekens. Het is belangrijk om de zon en kunstmatige lichtbronnen zoals zonnebanken volledig te vermijden terwijl de huid nog aan het genezen is. Als de korsten eenmaal zijn verdwenen, raden wij het gebruik van een zonnebeschermer aan, die het risico van pigmentvlekken na de behandeling tegengaat.

De huid zal ook rood zijn en kan droog zijn, terwijl de huid geneest, dit kan enkele weken duren vooraleer ze naar beneden gaat. Kokosolie kan gebruikt worden om de droogte te bestrijden, maar het is aan te raden om te wachten tot alle warmte is afgenomen voordat je dit aanbrengt.

De meeste klanten zullen merken dat ze genezen zijn en resultaten zien in 2 weken, maar het kan tot 6 weken duren, en we raden aan om minstens 6 weken te wachten met een nieuwe plasmabehandeling.

Zoals bij elke procedure de genezingstijd en reacties kunnen enorm variëren afhankelijk van de klant en het gebied dat is behandeld, na de plasmabehandeling zullen we in contact met u in contact om u te herinneren aan wat u kunt verwachten en elke fase in het genezingsproces en we moedigen klanten aan om in contact te blijven en ons te laten weten van alle zorgen die ze kunnen hebben, terwijl genezing. We zullen ook boeken in een inhaalslag 4 weken na de behandeling om uw resultaten te zien.

Dit kan afhankelijk zijn van elke individuele klant en zijn verwachtingen, sommigen kunnen na één sessie resultaten zien waar hij/zij tevreden mee is, anderen kunnen er 2 of 3 sessies over doen. Dit kan worden besproken in een gratis 30 minuten durend gesprek. De resultaten van deze behandeling zijn niet geheel blijvend, omdat men de veroudering in de toekomst niet kan voorkomen. Daarom raden wij u aan de behandeling eens in de 12-18 maanden te laten uitvoeren om uw resultaten bij te houden.

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!