Cursussen

Meer omzet in uw salon en nog meer tevreden klanten!!

Bent u zelf schoonheid specialiste en in het bezit van een salon? ? Bent u op zoek naar aanvullende behandelingen voor uw klanten ? Dan is zijn onderstaande cursussen een echte aanrader. Deze innovatieve behandelingen zorgen er voor dat u met de nieuwste mogelijkheden uw salon naar een hoger level kunt tillen. De resultaten zijn verbluffend en zorgen voor nog meer tevreden klanten.

Zie onderstaande mogelijkheden en maakt meteen een afspraak bij Liesbeth total care.

50% aanbetaling is van toepassing op alle cursussen.

Meso therapie

2 daags

Een van de meest populaire opleidingen op dit moment is de Meso Gun Therapie. Met dit revolutionaire apparaat leer je in onze salon om prachtige huidverjongingsbehandelingen uit te voeren. Na de opleiding ben jij in staat om al jouw klanten te voorzien van een passend behandelplan. Met het gebruik van de juiste fillers en serums kan je o.a. rimpels in het gezicht, hals en decolleté verminderen of zelfs verwijderen!

De resultaten van de Meso Gun Therapie zijn verbluffend. Met de meso gun kun je bijvoorbeeld ook de rokershuid behandelen en pigmentvlekken verminderen. Het is dus de perfecte oplossing voor mensen met een probleemhuid. Na een behandeling met de meso gun gaan al jouw cliënten straks prachtig de salon uit!

Het lesprogramma bestaat o.a. uit:

• Huidanalyse en huidaandoeningen herkennen
• Klassieke en meso fill behandelingen
• Anti-aging behandelingen
• Hydratatie van de huid
• Herstellen van de vochtarme huid
• Opvullen van fijne en diepe rimpels in het gelaat
• Verfijnen grove poriën
• Verwijderen pigmentvlekken
• Behandelen rokershuid en huid die beschadigd is door de zon
• Toepassen verschillende serums en fillers

Tijdens de opleiding Meso Gun Therapie leer je om verschillende behandelingen met een meso gun uit te voeren. We behandelen o.a. de meso fill behandeling. Daarnaast leer je alles over de naaldkeuze en -diepte. We bespreken ook uitgebreid de toepassing van verschillende producten zoals crosslinked hyaluronzuur, serums, fillers en cocktails. In de salon leren we je ook alle vaardigheden die je nodig hebt om de meso gun verantwoordelijk te gebruiken. Na deze opleiding kan jij dus met veel zekerheid behandelingen met de meso gun uitvoeren!

Meso gun therapie (ook wel micro meso therapie genoemd) is een unieke methode, waarmee je geweldige resultaten behaalt. De meso gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaalt hoeveel product er wordt ingebracht. Te veel of te diep inbrengen, is hierdoor vrijwel uitgesloten.  Tijdens de opleiding kun je ook je eigen meso gun gebruiken, maar je dient dan wel bekend te zijn met de instellingen van je eigen apparaat. De behandeling activeert het stofwisselingsproces in de huid en maakt verklevingen los. Ook brengt het de bloedcirculatie op gang, waardoor afvalstoffen veel sneller worden afgevoerd

Deze cursus duurt 2 dagen. 

prijs: 1500 ex

mesotherapie liesbeth

BB GlOW TRAINING

1 dag

BB Glow is de nieuwste trend op het gebied van huidverzorging. Wij bieden sinds kort deze cursus aan bij Liesbeth total care
De resultaten zijn prachtig! De behandeling is veilig, intensief en bevordert de huidverjonging. De huid wordt helder gemaakt en het krijgt een gezonde uitstraling.
De behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes.

Behandeling

Door middel van een dermapen wordt er een serum ingebracht in de huid, waardoor de huid een “Foundation effect” krijgt.
Dit effect behoudt je ongeveer een jaar.
 

Voordelen

✔De huid wordt egaler en helder
✔Poriën verminderen
✔Het gezicht ziet er minder vermoeid uit
✔Littekens vallen minder op
✔Pigmentvlekken en huidaandoeningen worden lichter, waardoor de huid frisser en jeugdiger oogt.

Inhoud training:

– Theorie – Soorten serums – Productkennis
– Contra-indicaties
– Demonstratie – Oefenen op model
– Uitreiking certificaat

Prijs

1500,-  euro, excl. BTW.

Aanmelding

 Wil jij ook deze behandeling aanbieden? Meld je dan aan voor de BB Glow training. 

 

 Vooropleiding is niet vereist. Er wordt gewerkt op een model. Deze kan je zelf meenemen of wanneer u aangeeft zelf geen model te hebben is het uiteraard mogelijk dat wij zorgen voor een goed model. 
 

Studiemateriaal en lunch inbegrepen

Na de training sta je er niet alleen voor, je kunt ons altijd vragen om advies.

Plasma

1 dag

De Plasma lift is aan een steile opmars bezig in de schoonheidsbranche. Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onderoogleden, verwijderen van rimpels en terug strak maken van de huid. Het effect is zelfs bijna even groot als bij plastische chirurgie. Door middel van een plasma pen wordt de huid verwarmd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen ?gedeeltelijk- zichtbaar. Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de ?relatief- korte herstelperiode.

De vraag van klanten naar de plasma lift-behandeling is momenteel zeer groot. De spectaculaire voor- en na-foto’s  die online circuleren, zorgen ervoor dat steeds meer mensen deze behandeling willen. De Plasma Lift garandeert u een mooi extra inkomen en vormt een absolute meerwaarde voor uw  salon.

We starten vanaf de basis dwz dat je geen enkele voorkennis of ervaring met Plasma Medical Lift nodig hebt om deze opleiding te kunnen volgen. Tijdens deze behandeling wordt op geen enkele manier de huid doorboord. De Plasma werkt namelijk enkel in op de bovenste huidlaag. Allereerst zullen we je uitleggen wat de Plasma Lift eigenlijk is en doet. Je leert alles over hygiënisch en verantwoord werken. We overlopen de indicaties en contra-indicaties, de voor- en nazorg en het intakegesprek met uw klant. Daarna beginnen we met de praktijk. Eerst leer je de verdoving aanbrengen en je toestel juist in te stellen. Vervolgens ga je aan de slag om een gelaat strakker te maken en rimpels te verwijderen. De volgende  stap zou zijn een ooglid correctie. Uiteraard pas je na elk model de juiste nazorg toe en informeer je haar over de herstelperiode en de richtlijnen die ze zelf thuis zal moeten volgen. Na deze opleiding ben je in staat om vlot te werken met de Plasma Pen en op een correcte manier een mooi resultaat te bekomen bij je klanten.

De prijs is 1200 ex btw

plasmapen liesbeth

Make-up & Wimpers

1 dag

 1. Altijd al willen leren hoe jij je perfecte glamour kapsel kunt maken ? Dan is deze workshop echt is voor jullie.  Kom samen met je moeder of dochter of vriendin en geniet van deze workshop. 

  Ben je het zat om altijd het zelfde kapsel te dragen?
  Of wil  je juist leren hoe je bij iemand anders het haar leuk in model kan doen?
  Dan is deze workshop echt wat voor jullie!
  Je maakt gebruik van onze materialen, en de workshop duurt ongeveer 2,5 uur

  – de haar trends van nu
  – glamour kapsels
  – Toupeer technieken
  – Krultechnieken
  – Basis opsteken
  – 5 min kapsels

  Vraag naar de voorwaarden!

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!

Groot nieuws! Wij gaan verhuizen per 14 Mei 2023 !!!

nieuwe locatie Grand opening

Zondag 14 mei van 12:00 - 18:00 uur WEES WELKOM!

Maak direct een afspraak en wij verwelkomen u graag in onze nieuwe salon aan de Orionstraat 153, in Eindhoven