Lippen vullen

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lipvergroting/lipopvulling momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. Met de leeftijd gaan de lippen geleidelijk aan afnemen in volume. Dit verouderingsproces kunnen we afremmen door de lippen op te vullen met hyaluronzuur filler. Ook voor mensen die van nature dunne lippen hebben is een lipvergroting zeer goed mogelijk. Verder wordt de behandeling veel toegepast bij rokende mensen, die last krijgen van de bekende ‘rokerslijntjes’

Een lipvergroting of lipopvulling met hyaluronzuur filler voor lippen kan uitgevoerd worden op 4 plaatsen afhankelijk van de vorm van de lippen en de wens van de patiënt:

  • Het buitenste randje van de lip opvullen: het lippenrood neemt toe.
  • De overgang van het binnenste naar het buitenste lipslijmvlies opvullen : het volume van de lip neemt toe.
  • Aan de binnenzijde van de lip opvullen: de lip wordt wat meer naar buiten geduwd.
  • Het philtrum (de 2 verticale heuveltjes die van de neusgaten naar de bovenlip lopen) opvullen: Uw lippen krijgen een sensuele uitstraling.

Verdoving
Dankzij onze verfijnde injectietechniek wordt het pijngevoel tot een minimum herleid. Indien nodig kan echter verdoving plaatsvinden.

Adviezen voor de behandeling (Herpes Simplex altijd melden).
Indien u weleens last heeft van koortsblaasjes (Herpes Simplex) dient u dit altijd vooraf te melden aan de arts. U dient dan eventueel medicatie te nemen om een opstoot tegen te gaan.

Resultaat en duurzaamheid van de filler behandeling
Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Een lipvergroting / lipopvulling is een veilige behandeling. De dag zelf en de eerste twee dagen na de behandeling kunt u eventueel een zwelling ervaren en ontstaat er heel soms een tijdelijk blauw plekje door de naaldenprik. Het effect houdt gemiddeld zes maanden aan. Dit verschilt echter sterk per persoon.

De behandelingen worden uitgevoerd met 2 verschillende technieken. Zowel met de mesogun dan met de Hyaluronpen.

FAQ

Lip filler is een huidvullende behandeling in de lippen. Het kan volume toevoegen aan dunne lippen, ongelijke lipvormen corrigeren, de lijntjes van de roker gladstrijken en we hebben ook littekens op de lippen behandeld met fillers

Lip fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur (HA), een stof die van nature voorkomt in de lederhuid. Het kan worden gevonden in veel schoonheidsproducten, omdat het een hydrofiele molecule is, wat betekent dat het water aantrekt. Het kan tot 1000 x zijn eigen gewicht aan water vasthouden, waardoor het een uitstekende hydratator is.

Lippen opvullen is een cosmetische behandeling, en zoals alle medische ingrepen is er altijd een kans dat er iets mis kan gaan. Echter, indien uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde beoefenaars, is het een veilige procedure. Deze behandeleling kan uitgevoerd worden met de mesogun, hyaluronpen of met injecties 

Het is misschien moeilijk te geloven uit de horrorverhalen die er zijn, maar de behandeling van lipvuller is niet zo pijnlijk. Natuurlijk zal het ongemak vooral afhangen van de techniek van uw arts en uw eigen pijntolerantie.

Ook is het mogelijk om een sterk verdovende crème aanbrengen die snel werkt.

De lipfiller heeft zelfs een dosis van de pijnstiller lidocaïne gemengd in de gel, die verder zal helpen om het gebied te verdoven.

Dit varieert afhankelijk van het gebruikte product, de hoeveelheid lipfiller en de techniek van de injector. Er is altijd een zekere mate van zwelling die op een natuurlijke manier over een week of twee oplost. De toepassing van een nabehandeling met ijs helpt de zwelling te verminderen.

De hyaluron filler gaat volgens de literatuur van de fabrikant minstens 6 maanden mee. In werkelijkheid hebben we echter vastgesteld dat de behandelingen van de lipfillers veel langer zijn blijven zitten, in sommige gevallen meer dan 12 maanden. Vergeet niet dat wanneer de eerste zwelling afneemt, u zich kunt vergissen dat de vulling niet duurzaam is. In deze gevallen, als u de voorkeur geeft aan een vollere look, zal een andere behandelingssessie helpen om dat te bereiken.

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!