Permanente Make-Up

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. Bij ons kunt u terecht voor permanente make-up, als een van de weinigen in de regio. Uiteraard zijn we hiervoor officieel bestempeld door de GGD met een vergunning.

Permanente make-up, afgekort PMU, is de oplossing voor iedere vrouw (en enkele mannen) die er gedurende de hele dag verzorgd uit willen zien. U wordt in een aparte ruimte, in volledige privacy geholpen. Met PMU wordt make-up nagebootst in de vorm van een tatoeage. Deze tatoeage maakt make-up ‘permanent’, vandaar dat men dit permanent make-up of permanente make-up noemt.

Onze gecertificeerde medewerksters zijn behalve in het aanbrengen van permanente make up op wenkbrauwen en eyeliners, eveneens gespecialiseerd in het aanbrengen van (3d) hairstrokes (met haartjes ingetekende wenkbrauwen), advanced eyeliner (uitgeschaduwde eyeliner) en full lips. Voorafgaand aan de behandeling vindt een kosteloos en vrijblijvend consult plaats. 

wenkbrauwen

HAIRSTROKES

Heeft u altijd veel uw wenkbrauwen geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer? Of bent u niet tevreden over de huidige vorm van uw wenkbrauwen?
Dan bied deze permanente hairstroke u echt een uitkomst!
Want immers zijn uw wenkbrauwen in het gezicht bepalend voor uw uitstraling!

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met de permanente hairstroke mesjes techniek volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw eigen wensen.

Bij deze techniek worden krasjes in de huid gezet waar pigment in achter blijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot 2 jaar mooi.

Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten per wenkbrauw en is nagenoeg.

OMBRE BROWS

Dé nieuwste trend betreft PMU wenkbrauwen zijn de ombre brows. Terwijl de ombre-haartrend jaren geleden is omgetoverd tot de balayage, doen de ombre brows hun entree. And we love it!

Ombre brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als de oude ombre-haartrend. De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van je brow toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en superstrak. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Scheelt je zo een kwartier in de ochtend!

Ombre brows is, net als microblading, een techniek die wordt uitgevoerd met gebruik van semi-permanente make-up die na ongeveer 3 jaar compleet is verdwenen. Wil je je brows up to date houden? Laat dan ongeveer elk jaar je wenkbrauwen bijwerken.

COMBI BROWS

Deze bovenstaande technieken kan je dus ook combineren. De ultieme techniek voor de allermooiste glamour wenkbrauwen. Eerst zal de wenkbrauw worden opgebouwd met de hairstroke techniek. Om dan de wenkbrauwen ook die mooie volle look te geven maken we het af met de powder ( ombre) techniek. De wenkbrauwen lijken zo voller door de powder techniek maar door de aanzet van hairstrokes te voorzien zullen de wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.

De combi brows kies je als je niet alleen overal wenkbrauwhaartjes oftewel hairstrokes wilt hebben maar ook die net iets vollere wenkbrauw wilt creëren. Vaak gebruiken we deze techniek bij mensen die bijna tot geen wenkbrauwen hebben.

eyeliner

Bent u het beu om elke dag kostbare tijd te besteden aan het aanbrengen van uw eyeliner, om vervolgens halverwege de dag weer met verlopen make up te lopen.  Dan is deze behandeling geschikt voor u. Zo kunt zwemmen, sporten  en douche en nog steeds de perfect look hebben.  Dit kan zo wel toegepast worden op de boven en onder oogleden. 

Onze deskundige technici gebruiken de nieuwste apparatuur om de perfecte look te creëren die bij u past. Zij zijn zeer bekwaam en ervaren en getraind om naar u te luisteren om precies te begrijpen wat voor soort look u wilt bereiken. We zijn trots op de verbluffende resultaten die we bij onze klanten hebben behaald. Zij voelen zich mooi en fantastisch

Lippen

Permanente make-up voor de lippen kan asymmetrische lippen opties symmetrisch maken, kan smalle lippen voller doen ogen en kan vale lippen meer kleur geven. De pigmenten voor de lippen zijn heel divers van echte fellere lipstickkleuren tot zeer natuurlijke kleuren, waarbij het anderen niet opvalt dat je permanente make-up hebt om de vorm of kleur van je lippen te corrigeren. Wanneer de huid om de lippen meer rimpels krijgt, blijft lippenstift steeds lastiger op de goede plek. Hier biedt permanente make-up voor de lippen een hele mooie uitkomst. De bovenlip is meestal dunner dan de onderlip. Met permanente make-up kun je dit in evenwicht brengen. Ook is permanente make-up een hele mooie aanvulling op een opvulling van de lippen met een filler. Er zijn 3 verschillende mogelijkheden:
 • Lipliner Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.
 • Lipliner met schaduw Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Met deze schaduwtechniek kunnen ook grote oneffenheden gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.
 • Full lips Deze vorm van permanente lipliner is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

BB Glow

BB GLOW   is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd Deze behandeling die helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.   De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes.  BB Glow Salomon De luxe behandeling wordt er een foundation kleur toegevoegd en verzorging.

Het beste reaultaat wordt behaald door een kuur te volgen van 3 a 4 behandelingen.

litteken correctie

Cosmetische Camouflage, of Camouflage Tattoo’s, kan helpen om het uiterlijk van de huid te genezen, evenals uw geest of zelfbeeld.

Cosmetische camouflage kan onder meer bestaan uit het verbeteren van het uiterlijk van littekens bij borstoperaties, het veranderen van de kleur of grootte van het tepelhof, facelift littekens en andere verbeteringen aan gebieden van de huid die zijn beïnvloed door een operatie.

Door deze techniek is het voor veel patienten een haalbare en betaalbare optie om snel en gemakkelijk geholpen te kunnen worden. Die u meer zelf vertrouwen geeft. 

hair rescue

Schaamt u zich voor uw kale hoofdhuid bijvoorbeeld bij dunner wordend haar? Heeft u kale plekken, plaatselijk haarverlies, alopecia of littekens van haartransplantatie? Zelfs bij gedeeltelijke of volledige kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, kunnen wij er voor zorgen dat u zich weer zekerder en vrijer voelt door scalppigmentatie.

Wat is scalppigmentatie?

Scalppigmentatie, ook wel hoofdhuidpigmentatie genoemd, is het pigmenteren en creëren van haarstoppels op de hoofdhuid door middel van een nieuwe innovatieve tatoeage techniek. Hiervoor gebruiken we speciale goedgekeurde pigmenten die geschikt zijn voor de hoofdhuid.

Deze techniek kan worden gebruikt bij gedeeltelijke en zelfs bij volledige kaalheid. Het verhult het kaal/dunner wordend gebied op de hoofdhuid. (Denk aan inhammetjes en dunnere kruin) Bij dunner wordend haar creëer je weer een vollere look en bij kaalheid lijkt het of u weer stoppels heeft.

Bij dames die het haar vaak strak naar achter dragen, bij afro-haar of vlechten, kan er bij de slapen kaalheid ontstaan. Ook dit kunnen we mooi opvullen met scalppigmentatie.

 • Geen dunne inkijk meer
 • Geen kale plekken meer
 • Geen zichtbare littekens
 • Het haar lijkt voller
 • Hoofdhuid is minder zichtbaar
 • Miriam is gediplomeerd pigmentiste
 • Vergunning GGD
 • Door GGD goedgekeurde pigmenten
 

 

FAQ

Meest gestelde vragen PMU

Tijdens het intakegesprek maak ik een huidanalyse en hierin komt de kleur naar voren die het beste bij uw huidtype past. Natuurlijk wordt uw persoonlijke voorkeur meegenomen in het bepalen van de kleur en vorm.Tijdens de eerste behandeling kiezen we de lichtste kleur en minimale vorm.

De eyeliner zet ik meestal voor de beste houdbaarheid met zwart. U kunt natuurlijk ook voor een andere kleur kiezen.

Drink of neem 24 uur voor de behandeling GÉÉN alcohol of drugs, dit kan eventueel voor bloeden tijdens de behandeling zorgen en het kan de mogelijke zwelling na de behandeling vergroten. Bloeden tijdens de behandeling zorgt er voor dat de PMU moeilijker blijft zitten en sneller grijzig wordt.

Neem 24 uur van te voren geen Aspirine, Ibuprofen, of Naproxen… Paracetamol mag wel.

Neem 24 uur voorafgaand geen bloed verdunnende medicijnen (overleg dit met uw arts).

Sport niet intensief op de dag van de behandeling, hitte van het lichaam zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan en zweet (zout) kan ervoor zorgen dat de kleur meer gaat vervagen.

Als u uw wenkbrauw haartjes bleekt is het af te raden deze behandeling te ondergaan, de chemicaliën zullen ook het pigment uit de huid bleken. De haartjes mogen wel geverfd worden.

Bij een eyeliner behandeling kunt u het beste de lenzen even uit doen.

Als u ooit een koortslip heeft gehad adviseer ik geen lipliners te nemen.

De aangebrachte make-up zal geleidelijk vervagen. De snelheid is mede afhankelijk van uw leeftijd(snellere celdeling), huidtype, medicijnen, gezondheid en de mate waarin de huid aan de zon wordt blootgesteld.
Het blijft gemiddeld 1-2 jaar goed zichtbaar. Eyeliners vaak langer.
U kunt ervoor kiezen om hierna een touch-up/nabehandeling te nemen. (Zie de prijslijst.)
Het pigment zal nooit helemaal verdwijnen, maar het zal met de tijd vervagen. Dit komt voornamelijk door blootstelling aan UVA- UVB stralen (daglicht), zonnebank en peelings.
Daarom is het belangrijk om dagelijks een factor te gebruiken en in de zomer maanden een hoge factor aan te brengen. Zo beschermt u de kleur beter tegen vervagen.
Wanneer u bijvoorbeeld uw wenkbrauwen weer wilt gaan bijtekenen, dan is dit meestal het moment om een “touch-up” behandeling te doen, of als ze veranderen van kleur (rood of grijs). Dit is gemiddeld na 1 tot 1,5 jaar.
Een touch-up behandeling bestaat meestal uit 1 behandeling. Uiteraard gelden hier aangepaste tarieven voor.
Het is wel aan te raden om ieder jaar een retouche te nemen, zodat de kleur weer fris is.

⁃ Als u jonger dan 18 jaar bent.

⁃ Eyeliners: als u lijdt aan oogaandoeningen, zoals diabetes retinopathie, glaucoom en staar.

⁃ U Hemofilie (bloedstollingsziekte) heeft of glaucoom.

⁃ U last heeft van Keloidvorming (gestoorde wondgenezing)

⁃ Als u koorts heeft op de dag van behandeling.

– Als u Roacutane (medicatie en zalf) gebruikt. U kunt dan 3 maanden na het einde van de kuur wel weer behandeld worden.

-Zwangerschap.

Raadpleeg uw arts als u onder behandeling bent n.a.v. bestraling,- operatie littekens of u als u onder behandeling bent bij de dermatoloog of enige andere aandoening heeft.

De behandeling is niet altijd geheel pijnloos, maar heel goed uit te houden.

Het is aan te bevelen om op recept bij uw huisarts EMLA verdovingscrème de halen, deze breng ik dan aan tijdens het intakegesprek, voorafgaand aan de behandeling en niet zoals op de gebruiksaanwijzing staat een uur van te voren

Het is bewezen dat PMU geen schade toebrengt aan de gezondheid. In sommige gevallen wordt het toch afgeraden om PMU te ondergaan. Vandaar dat altijd eerst het intake formulier moet worden ingevuld, zodat ik de medische achtergrond kan achterhalen en hier op een veilige en verantwoorde manier mee om kan gaan.

Mijn werkwijze is gericht op hygiëne en veiligheid, onder het strenge toezicht van de GGD.

Op de pigmenten zijn strenge eisen van toepassing en moeten aan alle wettelijke normen voldoen.

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!