Laser

De Yag laser maakt gebruik van de nieuwste technologie voor een optimale behandeling. De behandelde huid laten geen littekens achter van de behandeling

De Yag laser is op dit moment enorm populair voor het verwijderen van tattoeages. In 5 tot 10 behandelingen is de tattoo helemaal verwijderd. De Yag laser schiet puntjes op de tattoo waarna de tattoo wit kleurt, dit verdwijnt weer binnen enkele minuten. Na een aantal dagen gaat er korstvorming ontstaan waar de inkt zich in zal vestigen en daardoor zal verdwijnen, echter het grootste deel van de inkt zal van binnenuit worden afgevoerd.

Er zijn nog een aantal behandelingen mogelijk met de Yag laser. Kijk daarvoor op onderstaande mogelijkheden. 

De Yag laser heeft carbon lens, met deze lens is het mogelijk een behandeling uit te voeren voor het verwijderen van acne en littekens. Ook is de carbon lens zeer effectief voor huidverjonging! De carbon lens werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de aanmaak van het collageen waardoor de huid verstevigd van binnenuit en fijne lijntjes zichtbaar en al na 1 behandeling verminderen.

De behandelingen die uitgevoerd worden met de carbon lens werken met een speciale koolstofhoudende carbon cremé en zijn pijnloos

tattoo removal

Een veilige, effectieve en niet-chirurgische vorm van verwijdering van lasertatoeages.
Tatoeages zijn de laatste tien jaar steeds populairder geworden. Het kan echter een beslissing zijn waar mensen later soms spijt van krijgen. Bij Liesbeth total care bieden we een veilige, niet-chirurgische methode om ongewenste tatoeages te verwijderen in het comfort van onze salon, met behulp van de nieuwste Advanced Laser Tattoo Fading Technology. Het verwijderen van lasertatoeages is een veilige, niet-chirurgische procedure die comfortabeler wordt gemaakt door het aanbrengen van een plaatselijke verdovende crème voor elke behandeling.

Bij Liesbeth total care gebruiken we het geavanceerde Nd Yag-lasersysteem, dat marktleider is op het gebied van lasertatoeageverwijderingstechnologie. Dit systeem injecteert lichtpulsen in de tatoeage, waarbij het inktpigment in de huid wordt afgebroken tot veel kleinere deeltjes. Dit staat het immuunsysteem van het lichaam toe om de inktdeeltjes te verwijderen, geleidelijk aan vervaagd de tatoeage. Voor het volledig verwijderen van de tatoeage kunnen meerdere sessies nodig zijn. Uw deskundige huidtherapeut zal u tijdens een eerste grondig adviesgesprek adviseren over het beste behandelingsverloop om aan uw behoeften te voldoen. Behandelingen duren tussen de 15 en 45 minuten en zijn niet-invasief, wat betekent dat je na elke sessie de dag kunt voortzetten zoals je gewend bent.

Onze Advanced Laser Tattoo Fading Technology kan bijna overal op het lichaam tatoeages verwijderen en kan zelfs de donkerste tatoeagekleuren behandelen, waaronder zwart, blauw en groen.

pigment en ouderdom vlekken

De pigmentvlek wordt behandeld met de ND-Yag laser. Door het pigment te behandelen komt pigment komt naar boven. Er ontstaat een kleine week een ruw schaafwondje dan een korstje vormt. Deze dien je goed te beschermen tegen de zon en eventueel litteken crème smeren om de huid zo mooi mogelijk te laten genezen en herstellen. De ND-Yag laser is zéér effectief en veilig voor je huid.

Het resultaat zal zeer snel zichtbaar zijn. Na slechts 1 tot maximaal 3 behandelingen zijn de vlekken volledig verdwenen. Niet jarenlang onnodig smeren met de zogenaamde “pigmentcrème”maar snel en effectief. Wel is het zeer belangrijk de huid te beschermen tegen de zon. De zon is vaak de oorzaak van de pigmentatie.

 

permanente make up

YAG (yttrium aluminium granaat) laser is de eerste keuze van een laser voor permanente make-up verwijdering. Het doel van deze laser is specifiek om te helpen met pigmentatie.

De laserstraal selecteert de kleur, verwarmt deze en desintegreert deze vervolgens in zeer kleine onderdelen. Deze kleine pigmentdeeltjes zijn klein genoeg om door de cellen (fagocyten) te worden geabsorbeerd en via het lymfesysteem te worden verwijderd.

Het proces voor de behandeling van huidproblemen met een YAG-laser is eenvoudig, snel en neemt slechts enkele dagen van herstel in beslag. U moet eerst een intake doen om te weten te komen of u een geschikte kandidaat bent voor deze procedure.

Een verdovende crème wordt gebruikt op het gebied om het ongemak te verminderen en het volledige proces duurt meestal minder dan een uur. Patiënten kunnen een lichte roodheid opmerken over de behandelde gebieden, maar dit zal na een paar uur vervagen.

Dit is een moderne en zeer effectieve methode voor het verwijderen van pigmentatie. Typisch, zijn verscheidene behandelingen vereist. De gebieden die niet reageren op de behandeling met de YAG-laser vereisen een behandeling met een meer invasieve laser. Alleen goed opgeleide, ervaren specialisten moeten deze procedure uitvoeren.

carbon masker

Onze laser- en lichttherapieën van wereldklasse zijn snel, betaalbaar en ongelooflijk effectief. Drie verschillende gezichtsbehandelingen zorgen voor een gerichte, op maat gemaakte behandeling die de huid onmiddellijk transformeert. Als u op zoek bent naar een snelle verjonging. Dan is deze lasergezichtsbehandelingen de juiste manier om te stralen. Ideaal voor patiënten met acne, grote poriën, slechte huidkwaliteit, melasma, roodheid en pigmentatie. Geen onderbreking, enkel resultaten. De gezichtsgeschiktheid zal tijdens uw raadpleging worden bepaald en zal een flardtest voorafgaand aan volledige behandeling vereisen.

Koolstof gezichtsbehandeling (voor huidtypes I-IV)
De Carbon Facial is een laserschil die helpt om de teint te verfrissen en te revitaliseren met weinig tot geen downtime! De 30 minuten durende Q-Switched YAG behandeling maakt gebruik van een organisch, ontgiftend koolstofmasker met krachtige anti-oxidanten om de huid te scrubben en de poriën te reinigen. U zult zowel direct als op lange termijn resultaten zien en het kan helpen om pigmentveranderingen, fijne lijntjes, acnelittekens en verfijning van de poriën, teint en textuur te elimineren.

De Carbon Facial bestaat uit drie eenvoudige stappen:
Ten eerste, de kwaliteit van de laser (Q-Switched Nd: YAG) creëert een hoge intensiteit gepulseerde straal licht dat warmte gebruikt om ongewenste gepigmenteerde laesies te vernietigen. Q-Switched laser barst pigmentatie in uiterst kleine absorbeerbare fragmenten, stimuleert collageen en doodt problematische bacteriën. Één behandeling is genoeg om leeftijdsvlekken, zonvlekken evenals post-inflammatoire hyper-pigmentatie van afgelopen acnevlekken te verlichten

Ten tweede wordt een laag organisch koolstofpoeder op het gezicht aangebracht. Deze koolstofpasta absorbeert vuil uit de poriën en exfolieert. Na het aanbrengen van de pasta wordt de laser weer over de huid gepasseerd. In deze derde stap breekt de laser de koolstofpasta af en neemt hij alle verontreinigingen die hij heeft geabsorbeerd met zich mee.

Aangezien dit een thermische behandeling is, heeft de warmte die vrijkomt door de vernietiging van de koolstof ook het bijkomende voordeel dat het collageen stimuleert, fijne lijntjes opvult en de huid doet gloeien.
De combinatie van laser en Carbon resulteert in onmiddellijke voordelen:

Verdampt vuil en verwijdert bacteriën
Verbetert de saaie teint en oneffenheden in de teint
Antioxidant behandeling
Micro-exfoliëren
Maakt de huid zachter, gladder en glanzend

FAQ

Meest gestelde vragen laser

De bijwerkingen van Nd:YAG laserbehandeling zijn meestal gering en kunnen omvatten: Pijn tijdens de behandeling (verminderd door contactkoeling en indien nodig, plaatselijke verdoving)….. Over het algemeen zullen cosmetische lasers beter werken bij mensen met lichtere in plaats van donkere huidskleuren. Kneuzingen treffen tot 10% van de patiënten.

De studie concludeerde dat de lang-gepulseerde 1064-nm Nd: YAG-laser met contactkoeling is een veilige en effectieve methode van haarvermindering bij patiënten van alle huidtypen.

Nd:YAG, of neodymium-gedoopt yttrium-aluminiumgranaat, produceert lasers met een typische golflengte van 1064 nm, die afstembaar is tot 532 nm door de frequentie te verdubbelen. … Lasers werken door het uitzenden van een golflengte van hoog energetisch licht, dat, wanneer het gericht is op een bepaalde huidconditie, warmte zal creëren en zieke cellen zal vernietigen.

Nd: YAG-lasers die licht uitzenden bij 1064 nm zijn de meest gebruikte laser voor laser-geïnduceerde thermotherapie, waarbij goedaardige of kwaadaardige laesies in verschillende organen door de straal worden geablateerd. In de oncologie kan Nd:YAG-lasers worden gebruikt om huidkanker te verwijderen.

Een paar jaar geleden was laserontharing geen veilige optie voor een donkere huid. Echter, de introductie van de Nd Yag laser heeft deze situatie omgekeerd. … De laser heeft permanente effecten; slechts 8-12 behandelingen zijn nodig voor een permanente haarvermindering tot 90%.

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!