Plaatjes Rijk Plasma

Plaatjes rijk plasma kan worden onderverdeeld in twee soorten:

1: Vampire Facelift

De Vampire Facelift is een niet chirurgische facelift waarbij je gezicht wordt geïnjecteerd met je eigen bloed. De behandeling wordt ook wel PRP facelift genoemd, vanwege de werkzame stof, Plaatjes Rijk Plasma (PRP).

De Vampire Facelift – een behandeling met PRP

Naast de populaire chirurgische facelift is er nu iets nieuws op de markt: de zogenaamde “vampire facelift”, ofwel een “PRP facial”. De vampire facelift is een niet-chirurgische facelift door middel van lichaamseigen fillers. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van Plaatjes Rijk Plasma (PRP) uit je eigen bloed. Dit verrijkte plasma bevat groeifactoren die een helende en verjongende werking hebben op de huid.

De vampire facelift is een alternatief voor de chirurgische facelift  of de zogenaamde liquid facelift , een facelift door middel van fillers

Plaatjes Rijk Plasma (PRP) is een filler die wordt verkregen uit je eigen bloed. De arts neemt van tevoren een aantal buisjes bloed af. Dit bloed wordt gecentrifugeerd, en het verrijkte bloedplasma met bloedplaatjes en groeifactoren wordt gescheiden van de overige bloedcellen. Dit mengsel van plasma, groeifactoren en bloedplaatjes kan voor meerdere behandelingen gebruikt worden:

  • PRP als filler voor een facelift of facial
    PRP heeft een andere werking dan een hyaluronzuur-filler. Zo is het doel niet zo zeer het vullen van de rimpels, maar het stimuleren van de aanmaak van collageen in de huid. Dit collageen geeft de huid zijn stevigheid terug en laat de huid jonger lijken. Voor een rimpel vullende behandeling is een behandeling met een hyaluronzuur-filler of een combinatie van PRP en hyaluronzuur meer geschikt.
  • PRP bij mesotherapie
    Hierbij wordt het PRP met hele kleine naaldjes ondiep en gelijkmatig in het hele gezicht geïnjecteerd. De huid gaat er weer fris en gehydrateerd uitzien, maar de behandeling zal niet zo’n groot effect hebben als de facelift. Naast het gezicht kan/kunnen ook het decolleté, de handen of de hals behandeld worden.
  • PRP als behandeling voor verminderde haargroei (alopecia)
    Bij verminderde haargroei kan het PRP met kleine naaldjes geïnjecteerd worden in de behaarde huid. De groeifactoren in het PRP hebben een stimulerende werking op de haargroei.

Het is belangrijk om te weten dat PRP geen middel is om rimpels op te vullen. PRP stimuleert de collageenaanmaak in de huid waardoor deze jonger en strakker wordt. Wil je ook graag rimpels opgevuld hebben? Dan is het mogelijk om de PRP facelift te combineren met hyalonzuur- of synthetische fillers. Aan de hand van de verwachtingen die je hebt zal je dit samen met de arts bespreken tijdens het consult.

2 FACETITE

Dit is een uiterst recente techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van inwendige radiofrequentie om de huid op een werkelijk spectaculaire manier te verstrakken! 50 tot 70 % huidverstrakking.

Het is een procedure welke verricht wordt onder plaatselijke verdoving en dikwijls gecombineerd wordt met een liposculptuur om alzo een zo mooi mogelijk, strak resultaat te verkrijgen.

Door deze methode is het mogelijk om huidoverschot te verwijderen ZONDER dat er huid moet weggesneden worden.

Deze techniek is overgevlogen vanuit California.

Deze techniek wordt gebruikt in het aangezicht, hals, armen, dijen, rug, schouders en buik.

Het is eveneens mogelijk om met deze techniek cellulitis in belangrijke mate te verminderen.

Indicaties

Deze techniek kan gebruikt worden op alle plaatsen waar er huidoverschot of slappe huid aanwezig is.

Aangezicht
Hals
Borsten
Armen
Dijen
Buik
Rug
Schouderbladen
Cellulitis

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!