Vitamine infuus

Vitamine Infuus 

Een vitamine infuus is voor iedereen die wel een vitamineboost kan gebruiken! Er worden via het infuus mineralen, vitaminen en anti- oxidanten in de bloedbaan gebracht. Van sporters, workaholics, feestgangers tot aan mensen die zich gewoon weer gezond en fit willen voelen. Het helpt ook bij mensen die pijn ervaren, of zelfs tegen depressies. Het kan ingezet worden om het immuunsysteem te ondersteunen, en de conditie te verbeteren Maar zelfs ook als therapie om de huid- en haarconditie te verbeteren. Mensen die het infuus al hebben uitgeprobeerd geven aan direct al resultaat te merken en zich fitter te voelen. Direct resultaat dus!

Hoe werkt het?

Er wordt gebruik gemaakt van een infuus via de bloedbaan omdat dit vele male effectiever is dat supplementen via de mond. Het spijsverteringskanaal wordt vermeden waardoor de voedingsstoffen rechtstreeks in de bloedbaan terechtkomen.

De toediening van een infuus duurt 30 minuten tot een uur. Het enige dat u hoeft te doen is lekker te ontspannen en te genieten van onze prachtige nieuwe salon terwijl het infuus zijn werk doet! Hoe vaak u geadviseerd wordt het infuus te herhalen, hangt af van uw persoonlijke situatie, en welk doel u wilt bereiken. Het lichaam neemt de vitamines op die het te kort heeft, en het teveel aan vitaminen plas je gewoon weer uit. Overdosering van vitaminen worden uiteraard altijd vermeden.

Het resultaat

Het resultaat is afhankelijk van het type infuus welke u afstemt met onze deskundigen. Meestal wordt een kuur aanbevolen, voor het behalen van het maximale resultaat. Meer weten over de verschillende mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies met onze BIG geregistreerde verpleegkundigen en artsen met het vitamine infuus. 

Prijzen

€125 Hydratie Infuus
€150 Detox Infuus
€150 Energieboost Infuus
€ 160 Multivitamine Infuus
€ 160 Huid/ haar infuus
€ 180 Multivitanine + Energieboost Infuus

Onze vitamine infusen worden gemixt met een standaard hydratie infuus wat zorgt voor een krachtige combinatie van multivitaminen en voedingsstoffen. Het Vitamine B complex, Vitamine C, of een combinatie daarvan kunnen je ondersteunen op vele gebieden om je gezondheid, huid en haar te verbeteren en je immuunsysteem te ondersteunen

 

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!