Injectables

Fillers zijn de perfecte oplossing als je er meteen jonger uit wilt zien. Je krijgt vollere lippen of een jeugdig volume in het gezicht, vollere contouren en minder groeven en rimpels. Hoewel we met fillers natuurlijk geen overtollige huid kunnen wegnemen is het uitermate geschikt om volume aan te brengen en vormen te corrigeren.

In onze salon maken we gebruik van een filler met als basis hyaluronzuur. Dit is de stofnaam van deze filler. Er zijn  verschillende merken hyaluronzuur op de markt. Bij Liesbeth TotalCare maken we enkel gebruik van A-merken Deze A-merken zijn al lange tijd op de markt en er zijn tientallen miljoenen behandelingen mee uitgevoerd, waarvan de veiligheid inmiddels is gebleken.

In de salon kan de behandeling uitgevoerd worden met de meso gun of door middel van injectables die enkel uitgevoerd worden door BIG registreerde artsen. 

Neuslippen

Tussen de zijkanten van neus en lippen loopt de neus-lippenplooi. Deze verdiept zich vooral door ouderdom en door jarenlang spreken en lachen. Uw huid verliest dan elasticiteit en stevigheid, waardoor onderhuids vetweefsel vanuit het gebied van de jukbeenderen als het ware omlaag ‘zakt’. Hierdoor ontstaat er een plooi die uw gezicht een vermoeide uitstraling kan geven.

Met fillers kunnen onze artsen de groef tussen mond en neus opvullen. Hierdoor verdwijnt de neus-lippenplooi plooi al direct gedeeltelijk of geheel. Om het effect van de behandeling te optimaliseren, adviseren wij vaak om ook de jukbeenderen op te vullen. Door het meenemen van de jukbeenderen tijdens deze behandeling, krijgt u een liftend effect aan de bovenkant van het gezicht, waardoor de neus-lippenplooi minder diep wordt en tevens uw hele gezicht een gladdere en frissere uitstraling krijgt.

  • Herstel vermoeide uitstraling
  • Herstel zorgelijke uitstralin

Frons

De fronsrimpel is een vouw in het huidoppervlak van het gezicht. Mimische rimpels ontstaan door het tonen van emoties. Deze zijn niet zichtbaar bij een ontspannen neutraal gezicht.

Bij permanente rimpels is sprake van een cutane breuk  veroorzaakt door het verzakken van de huidstructuur, het geen op zijn beurt weer een effect is van een teruglopende aanwezigheid van collageen en elastine. Een fronsrimpel is vaak kenmerkend, storend aanwezig. Waardoor u een boze blik kunt hebben of er vermoeid over komt.

Deze rimpel is aanvankelijk een mimische rimpel, maar kan in de loop der tijd een permanente rimpel worden. Een diepe frons rimpel kan het beste als eerst worden behandelt met botox.  Onze ervaren cosmetisch arts kan u advies geven over de beste  behandeling voor u.  

kaaklijn

Een strakke ononderbroken kaaklijn hoort bij een jeugdig uiterlijk. Het bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk en iemands aantrekkelijkheid. Naar mate men ouder wordt, zakt het onderhuidse vetweefsel van de wangen naar beneden. Ook slinkt tijdens het ouderdomsproces bot van de onderkaak. Daarnaast neemt het onderhuids bindweefsel en onderhuids vet af. Hierdoor wordt de huid slap en kan die gaan overbloezen over de kaak waardoor zogenaamde ‘hamsterwangen’ ontstaan. Deze hamsterwangen zorgen ook voor een brede vierkante kaaklijn, wat een mannelijke uitstraling kan geven. De verhouding tussen de jukbeenderen en de onderkaak is belangrijk voor een zachte uitstraling. Daarom is bij het ouder worden ook mooi om de jukbeenderen weer wat volume terug te geven waardoor het gezicht weer een aantrekkelijke V-vorm krijgt die een frisse en vitale uitstraling geeft.

Een fillerbehandeling geeft een mooi natuurlijk resultaat. Deze filler herstelt het volume van het gezicht net zoals bij een facelift, maar zonder operatie. Hierdoor wordt de vorm van het gezicht verbeterd en krijg je een gladde gezichtshuid. De filler met hyaluronzuur geeft extra voume aan delen van het gezicht die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Al vlak na de behandeling zult u zien dat de gezichtscontouren voller en ronder geworden zijn, waardoor uw gezicht een zachtere, meer jeugdige uitstraling krijgt.

traangoot

Door de natuurlijke veroudering neemt de elasticiteit van de huid af, waardoor deze verslapt. Er wordt minder collageen aangemaakt en de huid en de vetcompartimenten in het gezicht zakken. Daardoor worden de traangoten dieper en ontstaan de wallen en de welbekende donkere kringen onder de ogen.

Wie last heeft van wallen en donkere kringen onder de ogen, ziet er altijd vermoeid uit. De donkere kringen onder de ogen zijn op zich lastig te behandelen. Vaak zien we echter dat de donkere kringen worden versterkt door het volumeverlies onder de ogen. Het volumeverlies zorgt er namelijk voor dat er extra schaduw onder de ogen ontstaat. Door het volumeverlies onder de ogen bij de traangoot te behandelen, zal deze schaduwvorming afnemen en zullen de donkere kringen in elk geval minder zichtbaar worden Dit volumeverlies in de traangoot zorgt ervoor dat er tevens een diepe rimpel onder de ogen ontstaat die zich lastig laten maskeren. Met een traangoot hyaluron filler behandeling kan je eenvoudig een einde aan de wallen onder je ogen maken.

Bijna iedereen die last heeft van wallen, kringen en rimpels onder de ogen komt in aanmerking voor de traangoot filler behandeling. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een tijdelijke filler op basis van hyaluronzuur. In overleg met de arts wordt er gekeken welke filler hiervoor het meest geschikt is en een het beste resultaat geeft.

kin correctie

Onze gezichtscontour wordt voor een groot deel bepaalt door de kin.  Naarmate we ouder worden, neemt de vorm van de kin af en kan deze veranderen.  Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf niet tevreden bent over de vorm van uw kin. Heeft u een kleine kin en past uw kin volgens u niet bij uw gezicht, dan kunnen wij door middel van een filler de kin groter maken  Ook kunnen er putjes of lijnen ontstaan in de kin door een spier die als het ware de huid van de kin naar binnen trekt. Dit is te verhelpen door een botox behandeling, waardoor het spiertje dat uw kin naar binnen trekt, ontspant. Wenst u een mooiere contour, dan kan dat door een kincorrectie met een filler behandeling in de kin. Een kincorrectie zonder operatie.

En een bijkomend voordeel is dat uw kaaklijn beter zichtbaar zal zijn. Deze behandelingen zijn vrijwel pijnloos en geeft een natuurlijk en mooi resultaat. Het resultaat van hyaluron filler in uw kin is gemiddeld 12 maanden zichtbaar. Deze behandeling is erg populair zowel onder vrouwen als mannen.

kraaienpoten

Kraaienpootjes worden ook wel de lachrimpels genoemd. Dit doordat bij het lachen deze rimpels ontstaan langs de ogen. Degenen die ze hebben vinden het vaak niet zo grappig. Gelukkig hoef je er tegenwoordig niet mee te blijven lopen. Kraaienpootjes kunnen over het algemeen prima behandeld worden met Botox en Fillers.  Na een Botox behandeling zijn de kraaienpootjes in de meeste gevallen verdwenen of bijna verdwenen. Dat hangt weer af van de situatie van voor de behandeling. Als de Botox behandeling niet afdoende is om de kraaienpootjes te verwijderen, dan kunnen we altijd nog de kraaienpootjes opvullen met een filler speciaal voor de fijne lijntjes om je ogen. Dit zijn fillers op basis van hyaluronzuur. In combinatie met de Botox behandeling die als eerste al is gedaan. Door deze combinatie ben je gegarandeerd van het perfecte eindresultaat.

voorhoofd

Iedere keer wanneer u verbaasd kijkt of u uw wenkbrauwen optrekt, verschijnen er meer lijntjes en hoe dieper ze worden. Vooral wanneer u een sterke gezichtsmimiek heeft spannen uw spieren veel aan waardoor er rimpels in het voorhoofd ontstaan. Afhankelijk van uw huidtype kunt te maken krijgen met veel fijne, oppervlakkige lijntjes, of met een kleiner aantal diepere lijnen.  

Over het algemeen worden deze in eerste instantie behandeld met botox. Deze zorgt er voor dat de spier stil komt te liggen waardoor gezichtmimiek minder sterk wordt.  Wanneer het resultaat niet naar wens is en nog altijd rimpel zichtbaar zijn is dit te behandelingen met fillers

marionetlijnen

Het gebied rondom de mondhoeken gaan naarmate een persoon ouder wordt, wat afhangen. Vaak gaat dit gepaard met het ontstaan van rimpels en lijnen, waardoor een wat boze uitdrukking ontstaat. De rimpel die vanuit de mondhoek naar de zijkant van de kin loopt zijn de Marionetlijnen die ontstaan door volumeverlies, waardoor de mondhoeken naar beneden zakken en er verticale lijnen ontstaan. Bijna iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Marionetlijnen zijn heel mooi te behandelen met fillers. Opvulling van de marionetlijn is dan ook een van de meest voorkomende behandelingen met injectables. De marionetlijn wordt oppervlakkig opgevuld met een tijdelijke filler van hyaluronzuur  waarna de behandelde zone wordt gemodelleerd door een massage. Het resultaat is direct zichtbaar en een duidelijke verzachting waardoor men er weer jonger uitziet..

jukbeenderen

Naarmate we ouder worden, begint het hyaluronzuur dat we ooit geproduceerd hebben af te nemen. Onze huid wordt droog en het gezichtsvolume begint af te nemen. De zwaartekracht trekt de huid naar beneden, wat resulteert in plooien en verslapping van de huid.

Na verloop van tijd verliest het midden van uw gezicht volume en vormt het onderste deel van uw gezicht kaken. De huid begint af te zakken en trekt de gelaatstrekken naar beneden. Als u bent afgevallen, kan dit de verslapte gezichtshuid versterken.

 In onze Salon gebruiken we alleen de beste fillers. Deze vullen het verloren huidvolume aan om die jeugdige kromming in uw gezicht terug te krijgen. Waardoor u strakke jukbeenderen terug krijgt. 

Met onze behandelingen zal uw huid er voller en ronder uitzien, waardoor uw gezicht er jonger uitziet.

Plooienrok

Ook rimpels op de bovenlip hebben een grote invloed op het uiterlijk. Deze rimpeltjes worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Dit terwijl het niet hoeft te zijn dat u rookt. Bij veroudering ontstaan deze rimpels bij iedereen. Stoort u zich aan deze lijntjes op u bovenlip dan is een behandeling met een hyaluronzuur filler voor lippen een goede oplossing of een behandeling met botuline toxine (botox)

FAQ

Meest gestelde vragen injectabels

Fillers zijn stoffen/gels die onder het huidoppervlak worden geïnjecteerd om rimpels glad te strijken en volume en contouren toe te voegen. De producten zijn samengesteld uit gestabiliseerd hyaluronzuur (HA) dat van nature in de huidcellen voorkomt. Het werkt door water aan te zuigen en zo de huid te vergroten, waardoor de behandelde rimpel wordt verminderd. Het is geenszins permanent en is volledig biologisch afbreekbaar. Afhankelijk van het type fillers kunnen de resultaten tussen de één en twee jaar aanhouden.
Fillers zijn zeer veilig en worden al meer dan tien jaar gebruikt. Het meest populaire merk van fillers heeft meer dan 20 miljoen spuiten verkocht.

Het gezicht verliest volume en contouren wanneer we ouder worden, de botten en het zachte weefsel lossen op en dragen bij aan de verschijning van verzakking. Fillers kunnen worden gebruikt om dit volumeverlies te vervangen en de structurele ondersteuning te herstellen, waardoor de patiënt er jonger uitziet. Het doel is om het gezicht harmonieuzer en verjongender te maken.
De lippen kunnen bijvoorbeeld worden geïnjecteerd om hun vorm, grootte, symmetrie en proportie te verbeteren. De wangen kunnen worden geïnjecteerd om een gezicht duidelijker en aantrekkelijker te maken. Een onderontwikkelde kin kan worden geïnjecteerd om deze meer geprojecteerd en evenredig te laten lijken. De neus kan worden geïnjecteerd om de vorm en de contouren van de neus te verbeteren.

Het kan pijnlijk zijn als de ingreep wordt uitgevoerd door een minder deskundige arts .
Over het algemeen is voor de basisprocedures van de filler geen verdoving nodig, omdat de filler vaak plaatselijke verdoving bevat. Het is eenvoudig en rechtdoorzee, met enkele kleine injecties direct in de huid en duurt tussen de 15 en 30 minuten. De make-up kan direct na de ingreep worden aangebracht en u kunt direct weer aan het werk. Het resultaat is direct zichtbaar. De optimale resultaten kunnen gedurende een lange periode worden behouden door regelmatige herhaalde behandelingen. De procedure varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van uw behoeften en de ernst van de rimpels die worden behandeld, naast de specifieke fillers die wordt toegediend.

De resultaten zijn direct na de behandeling te zien, hoewel dit geleidelijk verbetert in de loop van de volgende 2-4 weken. De resultaten kunnen 9-18 maanden aanhouden, hoewel optimale resultaten gedurende een lange periode kunnen worden behouden door regelmatige herhaalde behandelingen. De lenigheid varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van uw behoeften en de ernst van de rimpels die worden behandeld, naast de specifieke huidvuller die wordt toegediend.

Ja. We gebruiken alleen producten met een bewezen veiligheidsreputatie. Hyaluronzuur (HA) is een stof die van nature voorkomt in de cellen van de huid, dus er is geen risico op allergische reacties. Zelfs mensen met voedselgevoeligheid kunnen deze vulstoffen veilig ontvangen. De merken fillers die wij gebruiken zijn verkrijgbaar in meer dan 90 landen en worden al meer dan twee decennia gebruikt als een injecteerbare cosmetische behandeling met een uitstekende reputatie op het gebied van veiligheid.

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!