Huidverjonging

Onze huid wordt blootgesteld aan zoveel schadelijke factoren, zoals zon, UV-stralen, vervuiling etc., die allemaal hun tol eisen en de huid verouderen. Gelukkig kunnen dergelijke schade en de tekenen van veroudering van de huid worden omgekeerd en daarom zoeken patiënten steeds vaker naar oplossingen die hun huid helderder, strakker en steviger maken. 

Om u te helpen bij het aanpakken van de meest uiteenlopende huidverzorgingsproblemen, hebben we innovatieve esthetische behandel methodes. Deze klinisch bewezen technologieën kunnen worden gebruikt in combinatie of als stand-alone oplossingen, en stellen u in staat om behandelingen op maat te ontvangen en superieure klinische resultaten te bereiken.

Met behulp van onze oplossingen kunt u er van uit gaan dat er een goed resultaat wordt bereikt – snelle, no-nowntime-behandelingen die veilig zijn voor alle huidtypen. De behandelingen zijn volledig niet-invasief en de resultaten zijn zichtbaar vanaf de allereerste behandeling.

 

fraction needling

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer vijftien minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat.

 • tegen fijne lijntjes
 • tegen littekens
 • tegen striae

Fractional techniek
De behandeling gebeurt met de speciale Ecuri Fractional Needle-module die eenvoudig kan worden bevestigd op de pen van uw Permanent Make-up toestel. De module heeft een cirkelvormige 7-puntsnaald met een onderlinge naaldafstand van 1,5 millimeter. Hiermee kunnen snel grotere oppervlakken worden behandeld. De module bevat ook het actieve druksysteem dat de werkstof in de huid brengt.

De oplossing voor littekens
Met Fractional Needling worden spectaculaire resultaten geboekt. Ook bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën, en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.

Speciale naaldmodule voor striae
Nieuw in het assortiment is de Ecuri Flat Fractional Needle. Deze module met vijf in lijn geplaatste naalden is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van harde striae. Net als littekens verdwijnen deze plekken meestal volledig.

mesotherapie

Mesotherapie behandeling is voor jong en oud en verbeterd de algehele huidconditie. De Mesotherapie behandeling bestaat uit een rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingrediënten geven uw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen wordt gegaan!

Merkt u dat u door de jaren heen een geheel ongewenst huidveroudering toeneemt, wilt u uw huid een heerlijke oppepper gegeven, heeft u cellulite of is uw haargroei op uw hoofdhuid verminderd? Dan hebben wij de behandeling voor u!

MESOTHERAPIE INDICATIES

 • Rimpels
 • Fijne lijntjes
 • Cellulite
 • Collageen & elastine aanmaak stimuleren
 • Huidverstrakking
 • Grove huidstructuur
 • Acne vulgaris
 • Littekens t.g.v. acne of trauma
 • Striea
 • Hyperpigmentatie
 • Dehydratie van de huid
 • Cellulite
crosslinked fillers (Princess)
 
Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen lippen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk! Of mooie vollere lippen Na slechts een behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn!
 
non-crosslinked fillers & cocktailmixen
 
Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde cocktail is het mogelijk om ieder huidtype (en zelfs de haargroei!) een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat/ decolleteÌ/ handen. De Pistor Eliance is ook hier zo in te stellen dat er op een nagenoeg perfecte manier gewerkt kan worden.

hair rescue

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Tegen haaruitval
 • Stimuleert nieuwe haargroei
 • Verbetering van de haarkwaliteit
 • De productie van meerdere haren uit 1 haarzakje
 • Stimulering van de bloedcirculatie naar het haar
 • Dikker haar en een vollere haardos

Overweegt u een behandeling tegen haaruitval? XL Hair® is een hairbooster. Het is een lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert, wat resulteert tot het eindigen van haaruitval en de (re)activatie van het haar. Het behandelpakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia, zoals alopecia androgenetica (mannelijke type kaalheid) en alopecia areata (pleksgewijze kaalheid). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® vooral succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijk andere oorzaak van de haaruitval is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik. De behandeling stopt de actieve haaruitval binnen drie maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

XL Hair® wordt aangebracht via microneedling. Dit kan bijvoorbeeld met injecties (handmatig), een mesoinjector of een ‘Dermapen’ of soortgelijk product (elektronisch). Bij Skintastics kiezen wij voor de meso injector methode, hiervoor gebruiken wij de U225 mesogun ook wel bekend als de Rolls Royce onder de mesoguns!

Met microneedling wordt de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid bevorderd. Eén van de oorzaken van haaruitval is een slechte doorbloeding. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor de haaruitval stopt en er nieuwe haargroei ontstaat.

Voor deze behandeling is het belangrijk dat het behandelprotocol goed gevolgd wordt. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van één tot twee weken.

cellulite behandeling

RRS® HA Cellutrix® is een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert. RRS® HA Cellutrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd biorevitalisatiecomplex dat oedeem, fibrotisch weefsel en vetophopingen in de huid helpt af te voeren. RRS® HA Cellutrix® stimuleert de fysiologische microcirculatie en bevat voedende ingrediënten die een stimulerend effect op de opperhuid en de dermis hebben. Afhankelijk van de gradatie van cellulite (van onregelmatige oneffenheid tot vetophopingen en fibrotische cellulite) wordt RRS® HA Cellutrix® van 1 tot 8 mm diepte geïnjecteerd.

 

RRS® HA Cellutrix®wordt aangebracht door middel van ‘microneedling’; oppervlakkige injecties in de huid. Bijvoorbeeld met

 • Injecties (handmatig)
 • Een mesoinjector, zoals de U225 intradermale injector
 • Een ‘Dermapen’ of een soortgelijk product (elektronisch)
Behandelprotocol
 • 6 sessies elke 8-10 dagen
 • In geval van fibrotische cellulite: combineer de eerste 2 sessies met hyaluronidase injecties (Desinfiltral) om de bindweefselstrengen te verzachten
 • Onderhoud: herhaal protocol na 8-12 maanden                             
 • Verbetering van verschillende gradaties van de cellulite huid . 
 •  
  • Stimulatie van stevigheid van de huid
  • Detoxificatie van weefsel
  • Stimulatie van afvoer van vocht en vetophopingen
  • Bevorderen van de microcirculatie
  • Voeden van de huid
   

skinbooster

Skinboosters behandeling is voor jong en oud en verbeterd de algehele huidconditie. De Skinboosters bestaan uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingrediënten geven uw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen wordt gegaan!

RRS® HA HYALIFT 75 PROACTIVE  

RRS® Hyalift® 75 ProActive geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen. Een tekort aan hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. De RRS® Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur met een anti-aging complex en is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté.

 

RRS® HA TENSOR LIFT

De productie van collageen en elastine wordt naarmate de huid ouder wordt minder, hierdoor verliest de huid zijn elasticiteit. Daarom is het belangrijk om de cellen te voeden, waardoor de collageen- en elastine- aanmaak gestimuleerd wordt. RRS® HA Tensorlift bevat onder andere hoog gedoseerde hyaluronzuur die de slappe huid aanpakt!

RRS® HA EYES

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren. De antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren zorgen ervoor dat de huid gevoed en opgevuld wordt en hebben een onderdrukkende werking op pigmentvorming. De skinboosters geven de oogcontouren weer een frisse uitstraling.

crosslinked fillers (Princess)
 
Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen lippen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk! Of mooie vollere lippen Na slechts een behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn!
 
non-crosslinked fillers & cocktailmixen
 
Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde cocktai is het mogelijk om ieder huidtype (en zelfs de haargroei!) een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat/ decolleteÌ/ handen. De Pistor Eliance is ook hier zo in te stellen dat er op een nagenoeg perfecte manier gewerkt kan worden.

medical micro dermabrassie

microdermabrasie liesbeth

Medische microdermabrasie is een veilige, niet-chirurgische, een procedure die geschikt is voor alle huidtypes en voor de behandeling van een reeks aandoeningen. De behandeling wordt uitgevoerd door een erkende professional,

Het werkt goed als een op zichzelf staande behandeling, maar om het resultaat te maximaliseren kan het gecombineerd worden met andere aanvullende huidbehandelingen. U kunt onmiddellijk na de behandeling uw normale activiteiten kunt hervatten.

Microdermabrasie wordt vaak gebruikt voor het verminderen of verwijderen van het uiterlijk van:

– fijne lijntjes en rimpels
– mee-eters en witte koppen
– acnelittekens
– onderliggende huidverstopping
– zonbeschadiging, pigmentatie en oppervlakkige ouderdomsvlekken
– vette huid en droge of vlekkerige huid.
– Microdermabrasiebehandelingen bij Huidperfectie

We gebruiken het medische microdermabrasie systeem – het systeem dat nog steeds toonaangevend is in het leveren van de meest effectieve behandelingen.

carbon masker

Onze laser- en lichttherapieën van wereldklasse zijn snel, betaalbaar en ongelooflijk effectief. Drie verschillende gezichtsbehandelingen zorgen voor een gerichte, op maat gemaakte behandeling die de huid onmiddellijk transformeert. Als u op zoek bent naar een snelle verjonging. Dan is deze lasergezichtsbehandelingen de juiste manier om te stralen. Ideaal voor patiënten met acne, grote poriën, slechte huidkwaliteit, melasma, roodheid en pigmentatie. Geen onderbreking, enkel resultaten. De gezichtsgeschiktheid zal tijdens uw raadpleging worden bepaald en zal een flardtest voorafgaand aan volledige behandeling vereisen.

Koolstof gezichtsbehandeling (voor huidtypes I-IV)
De Carbon Facial is een laserschil die helpt om de teint te verfrissen en te revitaliseren met weinig tot geen downtime! De 30 minuten durende Q-Switched YAG behandeling maakt gebruik van een organisch, ontgiftend koolstofmasker met krachtige anti-oxidanten om de huid te scrubben en de poriën te reinigen. U zult zowel direct als op lange termijn resultaten zien en het kan helpen om pigmentveranderingen, fijne lijntjes, acnelittekens en verfijning van de poriën, teint en textuur te elimineren.

De Carbon Facial bestaat uit drie eenvoudige stappen:
Ten eerste, de kwaliteit van de laser (Q-Switched Nd: YAG) creëert een hoge intensiteit gepulseerde straal licht dat warmte gebruikt om ongewenste gepigmenteerde laesies te vernietigen. Q-Switched laser barst pigmentatie in uiterst kleine absorbeerbare fragmenten, stimuleert collageen en doodt problematische bacteriën. Één behandeling is genoeg om leeftijdsvlekken, zonvlekken evenals post-inflammatoire hyper-pigmentatie van afgelopen acnevlekken te verlichten

Ten tweede wordt een laag organisch koolstofpoeder op het gezicht aangebracht. Deze koolstofpasta absorbeert vuil uit de poriën en exfolieert. Na het aanbrengen van de pasta wordt de laser weer over de huid gepasseerd. In deze derde stap breekt de laser de koolstofpasta af en neemt hij alle verontreinigingen die hij heeft geabsorbeerd met zich mee.

Aangezien dit een thermische behandeling is, heeft de warmte die vrijkomt door de vernietiging van de koolstof ook het bijkomende voordeel dat het collageen stimuleert, fijne lijntjes opvult en de huid doet gloeien.
De combinatie van laser en Carbon resulteert in onmiddellijke voordelen:

Verdampt vuil en verwijdert bacteriën
Verbetert de saaie teint en oneffenheden in de teint
Antioxidant behandeling
Micro-exfoliëren
Maakt de huid zachter, gladder en glanzend

Dermapen

Een behandeling met een dermapen is een vorm van microneedling. De dermapen bevat minuscule naaldjes die door middel van vibratie in de huid komen. Hierdoor worden kleine kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid op gang komt.

Voorheen werd er veelal gebruik gemaakt van een roller of een ‘stampertje’ met naaldjes. De dermapen werkt echter sneller, effectiever en nauwkeuriger. De naaldjes gaan met een hoge snelheid loodrecht de huid in, hierdoor wordt de huid meer geactiveerd en minder beschadigd. Wel wordt aangeraden om de dermapen te combineren met de dermaroller. Zo kunt u thuis meewerken aan een zo optimaal mogelijk resultaat!

De behandeling kan worden ingezet voor algehele huidverbetering. Elastine en collageen zijn twee belangrijke vezels in onze huid omdat zij een grote rol spelen voor de stevigheid en elasticiteit. Door in- en externe factoren, zoals bijvoorbeeld het verouderingsproces van de huid en zonlicht, kan de aanmaak van deze vezels afnemen. Door een behandeling met de dermapen worden fibroblasten (cellen die zorgen voor de aanmaak van bepaalde vezels) aangezet tot aanmaak van collageen en elastine.

Na een aantal behandelingen merkt u al dat de huid steviger en gladder is. Acne(littekens) en oppervlakkige rimpels verminderen geleidelijk. De celdeling krijgt een enorme boost, waardoor oude cellen afschilferen in de weken na de behandeling. Gezonde nieuwe cellen worden versneld aangemaakt. De hoornlaag (bovenste huidlaag) wordt weer dun, zoals deze hoort te zijn, en er is een kleinere kans op verstoppingen door talg. Teveel aan pigment, bij bijvoorbeeld ouderdomsvlekken, welke zich in de bovenste huidlagen bevinden, verdwijnt of vervaagd. Dit komt ook door de versnelde afschilfering van de hoornlaag. Serums met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen worden beter in de huid opgenomen. ‘Uw huidteint wordt egaler en stralender

Een Dermapen behandeling is onder andere geschikt voor:

 • (Acne)littekens
 • Huidverjonging/huidverbetering
 • Rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Grove poriën
 • Striae

 

 

De Dermapen biedt de volgende voordelen:

 • Korte hersteltijd.
 • Ook in te zetten op lastigere plekken zoals rondom de lippen en ogen.
 • Een dermapen behandeling is zeer nauwkeurig
dermapen behandeling

BBGlow

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd Deze behandeling die helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.  De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes.

Een laag Semi-permanente BB serum wordt in de huid gebracht om je een natuurlijk ogende basis te geven die een bepaalde tijd blijft zitten. Deze behandeling belooft je huid te voorzien van een lichte tot matige dekking om je vlekjes, roodheid en donkere oogcirkels te verbergen.

Een BB Glow Treatment is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van het voorkomen van sproeten en het verlichten van uw huid. Het helpt ook bij huidverkleuring veroorzaakt door acne en veroudering van de foto of ouderdomsvlekken.

HOE WERKT HET 

Ten eerste verwijdert de meso specialist alle sporen van make-up en reinigt het gezicht grondig met een speciale diepte reiniging. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt soft peeling crème worden gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na penetratie zullen BB-crème ampullen die in de huid worden geïnjecteerd zich vermengen en zich aanpassen aan uw huidtint. Nadat u een dunne laag BB-crème ampul met een borstel over uw gezicht had aangebracht, rolde de arts automatisch het micronaaldapparaat over uw gezicht, afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid en doelgebied. Gevoelige gebieden zoals de neus en ogen hadden meer dekking nodig, omdat deze gebieden meer ongelijke randen en huidproblemen hadden, met name roodheid en donkere oogcirkels. De meso specialist rolde de mesopen voorzichtig nog een paar keer over deze gebieden om voor deze zorgen te zorgen.

DE BEHANDELING

Begint met het herstellen van een gelijkmatige teint en een stralende teint – een geweldige manier om een onmiddellijk en geleidelijk verlichtend effect te krijgen. Omdat het het melanine gehalte in de huid vermindert, is er ook minder huidverkleuring. Nabehandeling, verwacht wat milde roodheid die meestal een dag of zo aanhoudt. Sommige peeling rond de neus en mond, met name voor mensen met een uitgedroogde huid, kan ook voorkomen.

POSITIEF EFFECT OP

 • Oneven huidskleur
 • Kwetsbare en gevoelige huid
 • Sproeten
 • Verkleuring
 • Hyperpigmentatie
 • Acné vlekken
 • Couperose
 • Ouderdomsvlekken

VEILIG

De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. Afgezien van gevoelige huidtypes, zou u slechts één dag aan downtime nodig hebben. Een gevoelige huid zou tot 3-7 dagen aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.

NAZORG

Gedurende 48 tot 72 uur je gezicht make-up loos te houden. Liefst zo lang mogelijk water vermijden in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème en/of anders onze huid herstellende Mesovita te gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. 

ADVIES 

Variërend van een paar tot meerdere sessies variëren de behandelingen bij verschillende esthetici. In de meeste gevallen is het effect snel genoeg zichtbaar en daarom is de BB Glow-behandeling een geweldige optie voor evenementen en speciale gelegenheden. Bruid om te zijn? Dit zou een geweldige optie kunnen zijn om dat gloeiende uiterlijk te krijgen. Het effect zou slechts enkele dagen tot een week duren als u een eerste timer bent. Meer onderhoud zou moeten worden gedaan (minimaal 3 keer), en het effect zou meer uitgesproken zijn en langer duren. Het zou dan 4-6 maanden duren. Kuur interval om de 2 tot 4 weken. 

INHOUD VAN DE BEHANDELING

 • de huid krijgt eerst een basisreiniging en ontsmetting
 • BB glow behandeling
 • herstellende vitamine vliesmasker
 • aanbrengen van een huid herstellende recovery crème 

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!