FAQ

FAQ

Meest gestelde vragen injectabels

Fillers zijn stoffen/gels die onder het huidoppervlak worden geïnjecteerd om rimpels glad te strijken en volume en contouren toe te voegen. De producten zijn samengesteld uit gestabiliseerd hyaluronzuur (HA) dat van nature in de huidcellen voorkomt. Het werkt door water aan te zuigen en zo de huid te vergroten, waardoor de behandelde rimpel wordt verminderd. Het is geenszins permanent en is volledig biologisch afbreekbaar. Afhankelijk van het type fillers kunnen de resultaten tussen de één en twee jaar aanhouden.
Fillers zijn zeer veilig en worden al meer dan tien jaar gebruikt. Het meest populaire merk van fillers heeft meer dan 20 miljoen spuiten verkocht.

Het gezicht verliest volume en contouren wanneer we ouder worden, de botten en het zachte weefsel lossen op en dragen bij aan de verschijning van verzakking. Fillers kunnen worden gebruikt om dit volumeverlies te vervangen en de structurele ondersteuning te herstellen, waardoor de patiënt er jonger uitziet. Het doel is om het gezicht harmonieuzer en verjongender te maken.
De lippen kunnen bijvoorbeeld worden geïnjecteerd om hun vorm, grootte, symmetrie en proportie te verbeteren. De wangen kunnen worden geïnjecteerd om een gezicht duidelijker en aantrekkelijker te maken. Een onderontwikkelde kin kan worden geïnjecteerd om deze meer geprojecteerd en evenredig te laten lijken. De neus kan worden geïnjecteerd om de vorm en de contouren van de neus te verbeteren.

Het kan pijnlijk zijn als de ingreep wordt uitgevoerd door een minder deskundige arts .
Over het algemeen is voor de basisprocedures van de filler geen verdoving nodig, omdat de filler vaak plaatselijke verdoving bevat. Het is eenvoudig en rechtdoorzee, met enkele kleine injecties direct in de huid en duurt tussen de 15 en 30 minuten. De make-up kan direct na de ingreep worden aangebracht en u kunt direct weer aan het werk. Het resultaat is direct zichtbaar. De optimale resultaten kunnen gedurende een lange periode worden behouden door regelmatige herhaalde behandelingen. De procedure varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van uw behoeften en de ernst van de rimpels die worden behandeld, naast de specifieke fillers die wordt toegediend.

De resultaten zijn direct na de behandeling te zien, hoewel dit geleidelijk verbetert in de loop van de volgende 2-4 weken. De resultaten kunnen 9-18 maanden aanhouden, hoewel optimale resultaten gedurende een lange periode kunnen worden behouden door regelmatige herhaalde behandelingen. De lenigheid varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van uw behoeften en de ernst van de rimpels die worden behandeld, naast de specifieke huidvuller die wordt toegediend.

Ja. We gebruiken alleen producten met een bewezen veiligheidsreputatie. Hyaluronzuur (HA) is een stof die van nature voorkomt in de cellen van de huid, dus er is geen risico op allergische reacties. Zelfs mensen met voedselgevoeligheid kunnen deze vulstoffen veilig ontvangen. De merken fillers die wij gebruiken zijn verkrijgbaar in meer dan 90 landen en worden al meer dan twee decennia gebruikt als een injecteerbare cosmetische behandeling met een uitstekende reputatie op het gebied van veiligheid.

FAQ

Meest gestelde vragen Plasma fibro blast

De plasmabehandeling brengt een aantal zeer kleine trauma’s aan de huid met zich mee, waarbij gebruik wordt gemaakt van een kleine elektrische vonk. Deze trauma’s verwarmen het watergehalte in de huid, waardoor de collageenvezels in de huid worden aangespannen en rimpels en verslapping van de huid worden verminderd.

We kunnen geen klanten behandelen die….

zwanger of borstvoeding gevend
Een pacemaker hebben
Heb ongecontroleerde diabetes
Er zijn andere ziekten en medicijnen die de behandeling kunnen beperken, maar dit wordt in overleg besproken en kan gewoon betekenen dat u een doktersverklaring moet overleggen om in aanmerking te komen.

De gemiddelde behandelingstijd is ongeveer 60 minuten, dit is inclusief 25 minuten consultatie en een verdoofd gevoel, maar dit kan iets korter of langer zijn, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

U wordt voor de behandeling verdoofd met een plaatselijke verdoving, maar dit maakt de behandeling niet geheel pijnloos. De meeste cliënten zullen een licht maar draaglijk ongemak ervaren. De oogzone kan oncomfortabeler maar ook draaglijker zijn. Onmiddellijk na de behandeling ervaren cliënten meestal dat de huid strak, warm en licht teder kan aanvoelen.

De dag na de behandeling kunnen cliënten verwachten dat ze gezwollen zijn (met name bij de behandeling van het ooggebied) en lichte pijn en pijn ervaren, dit heeft de neiging om in 1-2 dagen af te nemen. Een koud (maar niet ijskoud) kompres kan worden gebruikt, en het in beweging houden van het lichaam om de bloedtoevoer te verbeteren kan hierbij helpen.

Cliënten hebben overal in het behandelde gebied een aantal kleine korstjes (eschars), hier hebben we de elektrische vonk gebruikt. Deze hebben de neiging om weg te komen op ongeveer dag 5, maar elke cliënt zal in verschillende tempo’s genezen en het is uiterst belangrijk om deze weg te laten komen wanneer ze er klaar voor zijn en ze niet te plukken of te proberen te verwijderen, omdat dit kan leiden tot littekens. Het is belangrijk om de zon en kunstmatige lichtbronnen zoals zonnebanken volledig te vermijden terwijl de huid nog aan het genezen is. Als de korsten eenmaal zijn verdwenen, raden wij het gebruik van een zonnebeschermer aan, die het risico van pigmentvlekken na de behandeling tegengaat.

De huid zal ook rood zijn en kan droog zijn, terwijl de huid geneest, dit kan enkele weken duren vooraleer ze naar beneden gaat. Kokosolie kan gebruikt worden om de droogte te bestrijden, maar het is aan te raden om te wachten tot alle warmte is afgenomen voordat je dit aanbrengt.

De meeste klanten zullen merken dat ze genezen zijn en resultaten zien in 2 weken, maar het kan tot 6 weken duren, en we raden aan om minstens 6 weken te wachten met een nieuwe plasmabehandeling.

Zoals bij elke procedure de genezingstijd en reacties kunnen enorm variëren afhankelijk van de klant en het gebied dat is behandeld, na de plasmabehandeling zullen we in contact met u in contact om u te herinneren aan wat u kunt verwachten en elke fase in het genezingsproces en we moedigen klanten aan om in contact te blijven en ons te laten weten van alle zorgen die ze kunnen hebben, terwijl genezing. We zullen ook boeken in een inhaalslag 4 weken na de behandeling om uw resultaten te zien.

Dit kan afhankelijk zijn van elke individuele klant en zijn verwachtingen, sommigen kunnen na één sessie resultaten zien waar hij/zij tevreden mee is, anderen kunnen er 2 of 3 sessies over doen. Dit kan worden besproken in een gratis 30 minuten durend gesprek. De resultaten van deze behandeling zijn niet geheel blijvend, omdat men de veroudering in de toekomst niet kan voorkomen. Daarom raden wij u aan de behandeling eens in de 12-18 maanden te laten uitvoeren om uw resultaten bij te houden.

FAQ

Lippen vullen

Lip filler is een huidvullende behandeling in de lippen. Het kan volume toevoegen aan dunne lippen, ongelijke lipvormen corrigeren, de lijntjes van de roker gladstrijken en we hebben ook littekens op de lippen behandeld met fillers

Lip fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur (HA), een stof die van nature voorkomt in de lederhuid. Het kan worden gevonden in veel schoonheidsproducten, omdat het een hydrofiele molecule is, wat betekent dat het water aantrekt. Het kan tot 1000 x zijn eigen gewicht aan water vasthouden, waardoor het een uitstekende hydratator is.

Lippen opvullen is een cosmetische behandeling, en zoals alle medische ingrepen is er altijd een kans dat er iets mis kan gaan. Echter, indien uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde beoefenaars, is het een veilige procedure. Deze behandeleling kan uitgevoerd worden met de mesogun, hyaluronpen of met injecties 

Het is misschien moeilijk te geloven uit de horrorverhalen die er zijn, maar de behandeling van lipvuller is niet zo pijnlijk. Natuurlijk zal het ongemak vooral afhangen van de techniek van uw arts en uw eigen pijntolerantie.

Ook is het mogelijk om een sterk verdovende crème aanbrengen die snel werkt.

De lipfiller heeft zelfs een dosis van de pijnstiller lidocaïne gemengd in de gel, die verder zal helpen om het gebied te verdoven.

Dit varieert afhankelijk van het gebruikte product, de hoeveelheid lipfiller en de techniek van de injector. Er is altijd een zekere mate van zwelling die op een natuurlijke manier over een week of twee oplost. De toepassing van een nabehandeling met ijs helpt de zwelling te verminderen.

De hyaluron filler gaat volgens de literatuur van de fabrikant minstens 6 maanden mee. In werkelijkheid hebben we echter vastgesteld dat de behandelingen van de lipfillers veel langer zijn blijven zitten, in sommige gevallen meer dan 12 maanden. Vergeet niet dat wanneer de eerste zwelling afneemt, u zich kunt vergissen dat de vulling niet duurzaam is. In deze gevallen, als u de voorkeur geeft aan een vollere look, zal een andere behandelingssessie helpen om dat te bereiken.

FAQ

Meest gestelde vragen PMU

Tijdens het intakegesprek maak ik een huidanalyse en hierin komt de kleur naar voren die het beste bij uw huidtype past. Natuurlijk wordt uw persoonlijke voorkeur meegenomen in het bepalen van de kleur en vorm.Tijdens de eerste behandeling kiezen we de lichtste kleur en minimale vorm.

De eyeliner zet ik meestal voor de beste houdbaarheid met zwart. U kunt natuurlijk ook voor een andere kleur kiezen.

Drink of neem 24 uur voor de behandeling GÉÉN alcohol of drugs, dit kan eventueel voor bloeden tijdens de behandeling zorgen en het kan de mogelijke zwelling na de behandeling vergroten. Bloeden tijdens de behandeling zorgt er voor dat de PMU moeilijker blijft zitten en sneller grijzig wordt.

Neem 24 uur van te voren geen Aspirine, Ibuprofen, of Naproxen… Paracetamol mag wel.

Neem 24 uur voorafgaand geen bloed verdunnende medicijnen (overleg dit met uw arts).

Sport niet intensief op de dag van de behandeling, hitte van het lichaam zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan en zweet (zout) kan ervoor zorgen dat de kleur meer gaat vervagen.

Als u uw wenkbrauw haartjes bleekt is het af te raden deze behandeling te ondergaan, de chemicaliën zullen ook het pigment uit de huid bleken. De haartjes mogen wel geverfd worden.

Bij een eyeliner behandeling kunt u het beste de lenzen even uit doen.

Als u ooit een koortslip heeft gehad adviseer ik geen lipliners te nemen.

De aangebrachte make-up zal geleidelijk vervagen. De snelheid is mede afhankelijk van uw leeftijd(snellere celdeling), huidtype, medicijnen, gezondheid en de mate waarin de huid aan de zon wordt blootgesteld.
Het blijft gemiddeld 1-2 jaar goed zichtbaar. Eyeliners vaak langer.
U kunt ervoor kiezen om hierna een touch-up/nabehandeling te nemen. (Zie de prijslijst.)
Het pigment zal nooit helemaal verdwijnen, maar het zal met de tijd vervagen. Dit komt voornamelijk door blootstelling aan UVA- UVB stralen (daglicht), zonnebank en peelings.
Daarom is het belangrijk om dagelijks een factor te gebruiken en in de zomer maanden een hoge factor aan te brengen. Zo beschermt u de kleur beter tegen vervagen.
Wanneer u bijvoorbeeld uw wenkbrauwen weer wilt gaan bijtekenen, dan is dit meestal het moment om een “touch-up” behandeling te doen, of als ze veranderen van kleur (rood of grijs). Dit is gemiddeld na 1 tot 1,5 jaar.
Een touch-up behandeling bestaat meestal uit 1 behandeling. Uiteraard gelden hier aangepaste tarieven voor.
Het is wel aan te raden om ieder jaar een retouche te nemen, zodat de kleur weer fris is.

⁃ Als u jonger dan 18 jaar bent.

⁃ Eyeliners: als u lijdt aan oogaandoeningen, zoals diabetes retinopathie, glaucoom en staar.

⁃ U Hemofilie (bloedstollingsziekte) heeft of glaucoom.

⁃ U last heeft van Keloidvorming (gestoorde wondgenezing)

⁃ Als u koorts heeft op de dag van behandeling.

– Als u Roacutane (medicatie en zalf) gebruikt. U kunt dan 3 maanden na het einde van de kuur wel weer behandeld worden.

-Zwangerschap.

Raadpleeg uw arts als u onder behandeling bent n.a.v. bestraling,- operatie littekens of u als u onder behandeling bent bij de dermatoloog of enige andere aandoening heeft.

De behandeling is niet altijd geheel pijnloos, maar heel goed uit te houden.

Het is aan te bevelen om op recept bij uw huisarts EMLA verdovingscrème de halen, deze breng ik dan aan tijdens het intakegesprek, voorafgaand aan de behandeling en niet zoals op de gebruiksaanwijzing staat een uur van te voren

Het is bewezen dat PMU geen schade toebrengt aan de gezondheid. In sommige gevallen wordt het toch afgeraden om PMU te ondergaan. Vandaar dat altijd eerst het intake formulier moet worden ingevuld, zodat ik de medische achtergrond kan achterhalen en hier op een veilige en verantwoorde manier mee om kan gaan.

Mijn werkwijze is gericht op hygiëne en veiligheid, onder het strenge toezicht van de GGD.

Op de pigmenten zijn strenge eisen van toepassing en moeten aan alle wettelijke normen voldoen.

FAQ

Meest gestelde vragen laser

De bijwerkingen van Nd:YAG laserbehandeling zijn meestal gering en kunnen omvatten: Pijn tijdens de behandeling (verminderd door contactkoeling en indien nodig, plaatselijke verdoving)….. Over het algemeen zullen cosmetische lasers beter werken bij mensen met lichtere in plaats van donkere huidskleuren. Kneuzingen treffen tot 10% van de patiënten.

De studie concludeerde dat de lang-gepulseerde 1064-nm Nd: YAG-laser met contactkoeling is een veilige en effectieve methode van haarvermindering bij patiënten van alle huidtypen.

Nd:YAG, of neodymium-gedoopt yttrium-aluminiumgranaat, produceert lasers met een typische golflengte van 1064 nm, die afstembaar is tot 532 nm door de frequentie te verdubbelen. … Lasers werken door het uitzenden van een golflengte van hoog energetisch licht, dat, wanneer het gericht is op een bepaalde huidconditie, warmte zal creëren en zieke cellen zal vernietigen.

Nd: YAG-lasers die licht uitzenden bij 1064 nm zijn de meest gebruikte laser voor laser-geïnduceerde thermotherapie, waarbij goedaardige of kwaadaardige laesies in verschillende organen door de straal worden geablateerd. In de oncologie kan Nd:YAG-lasers worden gebruikt om huidkanker te verwijderen.

Een paar jaar geleden was laserontharing geen veilige optie voor een donkere huid. Echter, de introductie van de Nd Yag laser heeft deze situatie omgekeerd. … De laser heeft permanente effecten; slechts 8-12 behandelingen zijn nodig voor een permanente haarvermindering tot 90%.

FAQ

Meest gestelde vragen botox

Botox injecties zijn een verdunde vorm van gezuiverd neurotoxine eiwitcomplex, afgeleid van
botulisme toxine. Het botulinetoxine wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium Botulinum.
Ook bekend als Botulinum Toxin Type A, wordt het merk Botox geproduceerd in gecontroleerde
in het laboratorium en gegeven in zeer kleine therapeutische doses. Botulinum Toxine
Type A is het meest bestudeerde van de zeven verschillende serotypen van botulinum toxine (A, B, C1, C1,
D, E, F, G). Elk serotype heeft verschillende eigenschappen en acties. Geen twee zijn precies hetzelfde.
Botox wordt geïnjecteerd in specifieke gezichtsspieren om de spieren die zich vormen te verlammen of te verzwakken.
rimpels.
Botox is een populaire niet-chirurgische injectie die tijdelijk de frons vermindert of elimineert.
lijnen, voorhoofdsplooien, kraaienpootjes bij de ogen en dikke banden in de nek.
Botox werkt door het blokkeren van de zenuwimpulsen die aangeven dat een spier moet samentrekken. Dit
verlamt tijdelijk de spieren die rimpels veroorzaken en maakt de huid gladder,
een frisser uiterlijk. Studies hebben ook gesuggereerd dat Botox is effectief in
het verlichten van migraine, overmatig zweten en spierkrampen in de nek en
ogen.

Normaal gesproken sturen je hersenen elektrische signalen naar je spieren zodat ze kunnen samentrekken.
en bewegen. De elektrische boodschap wordt naar de spier overgebracht door een stof die
acetylcholine. Botox blokkeert het vrijkomen van acetylcholine. Door het blokkeren van de afgifte van
acetylcholine Botox blokkeert de boodschap die zegt dat de spier moet samentrekken. In wezen,
Botox vermindert de spieractiviteit door het blokkeren van het vrijkomen van acetylcholine bij de
neuromusculaire kruising. Daarom stoppen de spierkrampen of worden ze sterk verminderd na de
injectie van Botox.
Hier is een meer technische uitleg over hoe Botox injecties werken:
Botox blokkeert de neuromusculaire overdracht door zich te binden aan de acceptorplaatsen op de motor- of
sympathische zenuwuiteinden, het invoeren van de zenuwuiteinden, en het remmen van het vrijkomen van de zenuwuiteinden, en het remmen van de release van
acetylcholine. Bij intramusculair geïnjecteerde intramusculair bij therapeutische doses, produceert Botox gedeeltelijke
chemische denervatie van de spier resulterend in een gelokaliseerde vermindering van de spieractiviteit.

Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook lijntjes op de neus en kin kunnen behandeld worden. Op deze plaatsen heeft de huid het meest te lijden onder het samentrekken van de spieren, kortom de mimiek. Doordat de huid na behandeling met Botox niet meer samen getrokken word, hersteld deze, en verminderen op den duur ook de rimpeltjes die in de huid gesleten zijn.

Botox injecties zijn een relatief veilige behandeling bij toediening door een getrainde arts.
professional die ervaring heeft met het gebruik van Botox-injecties. Zoals met alle injecteerbare
behandelingen, zijn er een aantal potentiële bijwerkingen geassocieerd met Botox, maar de meeste van deze
bijwerkingen zijn mild en tijdelijk. Pijn, tederheid en blauwe plekken kunnen in verband worden gebracht met
de injectie, en sommige mensen hebben een lichte hoofdpijn na de behandeling gemeld.
Er is slechts een klein risico op significante bijwerkingen van de Botox-behandeling. In feite is de
meest voorkomende belangrijke bijwerking is een hangend ooglid. Deze bijwerking was slechts
ervaren door 3,2 procent van de mensen in één studie. Het hangende ooglid neveneffect
duurt meestal maar een paar dagen.
Het is belangrijk om te onthouden dat alle medische procedures zowel risico’s als voordelen met zich meebrengen,
en je moet deze met je dokter bespreken.

Botox kan wel of niet de beste behandeling zijn voor de resultaten die u wenst. Een ideale kandidaat
voldoet aan de volgende voorwaarden:
Tussen de leeftijd van 18-65 jaar
Verlangen om de verschijning van gezichtslijnen en rimpels te verbeteren
Goed op de hoogte van de procedure
Begrijpt dat Botox is niet een genezing alle is
Begrijpt de grenzen van wat Botox in staat is om te doen
Op zoek naar een niet-chirurgische oplossing
Op zoek naar een tijdelijke oplossing
Realistisch in verwachtingen
Is in goede fysieke en psychische gezondheid…
Geen gebruik van marihuana of anabole steroïden
Geen zware gebruiker van alcohol
Niet zwanger is of borstvoeding geeft
Het voorgaande is slechts een gedeeltelijke lijst met de criteria die uw arts in aanmerking zal nemen bij
om te bepalen of Botox-injecties wel of niet geschikt zijn voor u.

Maak een afspraak

Wilt u er ook weer perfect uitzien?
Maak dan nu een afspraak met ons!